Яєчня не дарма є найпопулярнішою стравою для сніданку у всьому світі. Її ніжна текстура в поєднанні з ситністю додають енергії для початку, при цьому не перевантажуючи організм зайвими калоріями.

В той же час далеко не завжди яйця виходять такими пишними як потрібно. Але про таку проблему можна назавжди забути, просто додаючи до страви один копійчаний інгредієнт.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Йдеться про крохмаль. Його слід змішати з яйцем перед відправкою на сковороду.

Завдяки своїм властивостям, даний інгредієнт зробить яєчню неймовірно ніжною та легкою немов хмаринка.