8 жовтня не стало народної артистки України Ніни Матвієнко. Їй було 75 років. Про смерть співачки повідомила її донька Тоня Матвієнко, однак вона не сказала, що стало причиною смерті артистки.

Тим часом подруги Ніни Матвієнко, українська телеведуча Анжеліка Рудницька та акторка Ольга Сумська сказали, що співачка останні кілька місяців важко хворіла й померла у лікарні.

Сумська сказала, що хвороба “вбила” Матвієнко за кілька місяців.

“Вона ж дуже сильна, скільки всього пережила – і вистояла. Сподівалася, що внутрішня сила допоможе їй подолати хворобу… Ми, її друзі, дізналися про хворобу відносно недавно. Мовчали, бо вона не хотіла показуватися слабкою”, – розповіла Анжеліка Рудницька.

Народна артистка України Валентина Ковальська була близькою подругою Ніни Митрофанівни. Вона каже, що ще влітку взагалі не помічала ознак якогось нездужання у Матвієнко.

“Вона мала дуже гарний вигляд”, – сказала вона.

Ковальська каже, що восени Матвієнко пережила кілька операцій.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Робили операцію на підшлунковій, а потім ніби на нирках”, – додала подруга Матвієнко.

Ще одна знайома подруга Ніни Матвієнко співачка Оксана Муха сказала, що в артистки було онкозахворювання.

“Останній раз ми спілкувалися в кінці серпня. Ніна не сказала мені про хворобу. Вислала фото, де вона підстрижена коротко. Я запитала, що сталося: така рішуча зміна. Вона: “Не переживай, все добре. Набридло довге волосся”. А я не наважилася лізти в душу”, – поділилася вона.