Заступник голови Ради безпеки РФ, експрезидент Росії Дмитро Медведєв, який здебільшого лякає світ ядерним армагедоном та погрожує ракетними ударами по країнах НАТО, несподівано згадав про можливість переговорного процесу як інструменту закінчення війни.

Про це він говорив у четвер, 5 жовтня, під час застілля з якимись людьми у камуфляжній формі, судячи з відео у його Telegram-каналі. 

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

При цьому поплічник Путіна вирішив перед своїми слухачами “викрити хитрощі” країн Заходу, які нібито втомилися підтримувати Україну і тепер проштовхують “такий переговорний процес, який допомагатиме ослабленню Росії, а з іншого боку допомагатиме накопичувати сили нашого супротивника”. 

“Ось такі переговори нам не потрібні, вони просто шкідливі. При тому що від самих переговорів як інструменту Росія ніколи не відмовлялася… Питання в тому, про що ми ведемо переговори… З якої точки ми починаємо. А точка тут дуже проста – треба визнати реалії”, – самовпевнено заявив Медведєв.