Цей рецепт сирної запіканки можна готувати щодня – такий він ніжний та смачний. На смак запіканка нагадує крем, готується швидко, тане у роті, а зїдається за мить.
Особливість цієї запіканки ще й в тому, що перед подачею на стіл її потрібно поставити на деякий час в холодильник. Наприклад, це можна зробити увечері, щоб зранку з’їсти на сніданок.
Інгредієнти:
- яйця – 3 шт.
- жирні вершки – 200 мл
- цукор – 100 г
- ванілін – 1 г
- м’який сир – 440 г
- кукурудзяний крохмаль – 30г . Якщо кукурудзяного крохмалю не має, можна скористатися борошном.
Спосіб приготування:
Перед початком приготування важливо прослідкувати, щоб усі інгредієнти були кімнатної температури.
У глибоку миску кладемо сир, додаємо цукор та ванілін. Збиваємо міксером до повного розчинення цукру.
По одному додаємо яйця, продовжуючи збивати міксером.
Всипаємо крохмаль, не припиняючи збивати.
Доливаємо вершки та перемішуємо.
В застелену пергаментом форму переливаємо отримане тісто.
Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦
Випікаємо в розігрітій до 220 градусів духовці 30 хвилин.
Під час випікання чизкейк підніметься, а потім опуститься.
Готовій запіканці даємо постояти 4 години при кімнатній температурі. Після цього кладемо до холодильника хоча б на 6 годин.