Цей рецепт сирної запіканки можна готувати щодня – такий він ніжний та смачний. На смак запіканка нагадує крем, готується швидко, тане у роті, а зїдається за мить.

 Особливість цієї запіканки ще й в тому, що перед подачею на стіл її потрібно поставити на деякий час в холодильник. Наприклад, це можна зробити увечері, щоб зранку з’їсти на сніданок.

Інгредієнти:

  • яйця – 3 шт.
  • жирні вершки – 200 мл
  • цукор – 100 г
  • ванілін – 1 г
  • м’який сир – 440 г
  • кукурудзяний крохмаль – 30г . Якщо кукурудзяного крохмалю не має, можна скористатися борошном.

Спосіб приготування:

Перед початком приготування важливо прослідкувати, щоб усі інгредієнти були кімнатної температури.

У глибоку миску кладемо сир, додаємо цукор та ванілін. Збиваємо міксером до повного розчинення цукру.

По одному додаємо яйця, продовжуючи збивати міксером. 

Всипаємо крохмаль, не припиняючи збивати.

Доливаємо вершки та перемішуємо.

В застелену пергаментом форму переливаємо отримане тісто.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Випікаємо в розігрітій до 220 градусів духовці 30 хвилин.

Під час випікання чизкейк підніметься, а потім опуститься.

 Готовій запіканці даємо постояти 4 години при кімнатній температурі. Після цього кладемо до холодильника хоча б на 6 годин.