Оладки є дуже популярною «ранковою» стравою в нашій країні. Але часто, готуючи сніданок, на господарок чекає розчарування — страва «падає» і не виходить такою повітряною і ніжною, якою має бути.

Щоб цього уникнути досвідчені кухарі радять дотримуватись цих простих рекомендацій:

1) Ретельно розігрівайте сковороду, причому робіть це до того, як виллєте на неї тісто.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

2) Замініть у рецепті молоко на йогурт чи сметану

3) Щоб додати оладкам пишноти використовуйте соду. Усього щіпки буде достатньо для того, щоб активувати бульбашки і зробити тісто повітряним.

Здивуй родину та гостей нашими кулінарними рецептам, які ми викладаємо у нашому Viber-каналі за посиланням – https://cutt.ly/dosmaku