Макарони по-флотськи – дуже популярна страва, яка знайома практично кожному. Готується ж вона з найпростіших інгредієнтів, причому часу цей процес займає дуже мало.
Інгредієнти:
макарони – 0,4 кг
відварене м’ясо – 0,2 кг
бульйон – 200 мл
цибуля – 1 шт.
вершкове масло – за смаком
сіль, чорний перець – за смаком
Спосіб приготування:
М’ясо варимо до готовності після чого поділяємо на волокна
Обсмажуємо цибулю та додаємо до м’яса
Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦
До м’яса з цибулею вливаємо бульйон і гасимо 5 хвилин
Варимо макарони, після чого додаємо їх до м’яса та перемішуємо
Солимо, перчимо, додаємо олію та подаємо до столу.