В Росії диктатор Путін намагається добитися повернення свого терориста, співробітника секретного відділу ФСБ Вадима Краснікова. Диктатор хоче обміняти його на репортера Wall Street Journal Евана Гершковича та інших осіб, утримуваних Росією.

Про це пише Wall Street Journal.

Як зазначається, Путін хоче повернути до РФ свого “ручного” вбивцю, терориста та співробітника секретного відділу ФСБ Вадима Краснікова. Він відбуває довічне ув’язнення в Німеччині за вбивство Земляхана Хангошвілі, який, за твердженнями Москви, керував терактом в Росії в 2004 році.

Путін же зараз доручив своєму раднику з безпеки Патрушеву вивчити можливість обміну полоненими з метою звільнення терориста.

“За словами західних чиновників, Москва з тих пір неодноразово піднімала питання про справу Красікова в переговорах про обмін полоненими. Чиновники заявили, що Красіков відіграє центральну роль у зусиллях США по звільненню людей, утримуваних Росією, в тому числі, можливо, ветерана морської піхоти США Пола Вілана і репортера Wall Street Journal Евана Гершковича”, – пише WSJ.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Водночас західні чиновники кажуть, що Путін готовий обміняти на терориста навіть російського опозиціонера Олексія Навального.

Президент США Джо Байден у липні заявив, що налаштований на обмін журналіста Евана Гершковича, проте подробиці поки що невідомі.