Російський пілот Мі-8, який перегнав гелікоптер через кордон у рамках спецоперації ГУР Міноборони, здивував несподіваною інформацією про використання авіації у поточній війні.

В інтерв’ю українському блогеру Володимиру Золкіну льотчик Максим Кузьмінов розповів про ситуацію, яка характеризує всю російську армію цілком.

За його словами, одного разу їх командир дав двом екіпажам гелікоптерів наказ перевезти свого кота з одного аеродрому на інший.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

«Два вертольоти перевозили цю чудову тварину, з Ростова, умовно кажучи, до Єйська, Краснодарського краю. Тобто Мі-8 летить та Мі-24 кружляє, прикриває», — повідомив росіянин.

Як зазначив Кузьмінов, керівництво не збентежило, що для цього було спалено велику кількість пального, використано ресурс техніки, а також задіяно пілотів, у яких забрали час для відпочинку.