Український телеведучий Олексій Суханов поспілкувався із заслуженою артисткою України Адою Роговцевою. Зірки телеекранів говорили про особисте.

Під час спілкування телеведучий згадав про свою матір, яка живе на території Росії. Він навіть розплакався, коли згадав, що не може спілкуватися із жінкою, яка його народила.

Суханов нагадав, що його матір 2 липня святкувала день народження, однак він її не вітав, бо “не знайшов в собі сили”.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Ведучий каже, що навіть не міг взяти телефон до рук, аби набрати номер матері. “Я його не видалив, попри те, що викреслив велику частину свого минулого життя”, – сказав він.

Коли він запитав у Ади Роговцевої, що б вона зробила, якби була у подібній ситуації. На що акторка сказала, що вона особисто завжди всім все пробачає. Тому продовжила б спілкування з матір’ю. Однак Роговцева допускає, що якщо людина “перейшла межу”, – то спілкуватися з нею не варто: “Вона для мене припиняє існувати”.