На Рівненщині жінка вкрала з могили загиблого військовослужбовця троянди, щоб передарувати їх невістці. Крадійку покарали.

У вироку Радивилівського райсуду йдеться, що підозрювана у злочині цілком визнала свою провину та розкаялася за вчинені дії. Суддя призначив один рік випробувального терміну.

Інцидент відбувся вранці 10 квітня 2023 року на кладовищі у селі Козин Дубенського району.

Слідство зауважило, що жінка знехтувала моральними засадами суспільства, потривоживши місце поховання померлого захисника. Біля могили вона дістала 20 троянд руками, з якими покинула цвинтар.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Жінка вчинила кримінальне правопорушення і постала перед судом. За її словами, того дня вона відвідувала могилу свекра і побачила красиві троянди. Крадійка їх забрала і планувала подарувати невістці на день народження.

Обвинувачена перебуває на обліку у психіатра від 1998 року, але на момент скоєння злочину не мала жодних психічних розладів та усвідомлювала свої дії.