Відомий італійський співак та композитор Тото Кутуньйо пішов з життя у 80 років. Він помер, перебуваючи у лікарні.

Про це повідомило видання Ansa з посиланням на менеджера легенди Данило Манкузо.

Співака госпіталізували до одного з медичних закладів Мілана незадовго до його смерті, яка настала у вівторок, 22 серпня, о 16:00.

Менеджер зірки не назвав точну причину смерті Кутуньйо, але зауважив, що співак довгий час боровся з хворобою. Саме через це захворювання його загальний стан погіршився протягом останніх місяців.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

За інформацією ЗМІ, у Тото було онкологічне захворювання. Діагноз йому встановили ще у 2000-х роках. Тоді музиканта кілька разів прооперували та подолали хворобу. Але, ймовірно, рак повернувся

Нагадаємо, що Тото Кутуньйо розпочав свою музичну кар’єру 1953 року. Він випустив чимало пісень, які стали всесвітньовідомими. На весь світ прославився його трек L’italiano, випущений у 1983 році. Серед не менш відомих пісень артиста – Solo noi, Insieme: 1992, Serenata, Innamoratti та інші.