Україна стоїть на порозі нового етапу своєї історії. Ми маємо усвідомити свою місію і взяти на себе відповідальність за майбутнє людства. Ми маємо стати світлом у темряві й показати світові, що можливо жити в мирі та злагоді.

По це заявила тарологиня Громовиця Бердник. За її твердженням, таке пророцтво прозвучало від оракула Тибету, який відкрив своє бачення її батьку, коли робив прогноз на майбутнє України.

На каналі «Прогноз» Громовиця Бердник розповіла, що свідками цієї розмови були й двоє друзів її батька, які супроводжували його у подорожі до Тибету 1992 року.

Цей оракул, каже тарологиня, дуже рідко робить пророцтва для конкретних людей, бо загалом займається глобальними питаннями. І коли її батько запевнив, що його не цікавить власна доля, оракул озвучив слова, що стосувалися України.

Так він сказав, що, коли “народ на березі великої ріки підніме на свій герб золоту зброю Шиви, настане новий світанок для людства”. Тоді її батько при поверненні в Україну дізнався, що Верховна Рада затвердила тризуб гербом України.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Золотий тризуб, за словами Громовиці, це золота зброя Шиви “тришула”. Згідно з прогнозом, “світанок настане тільки тоді, коли Україна усвідомить свій зоряний шлях і прийме водійство небесної ієрархії”.

Вона пояснила, що пророцтво здійсниться тоді, коли Україна “побачить свій суджений шлях”.