Мешканка Британії 35-річна Ебі Фелтам почала вживати алкоголь ще у підлітковому віці. Вона починала з сидру. Поступово вона перейшла на більш міцні напої.

Вона каже, що вживала алкоголю після смерті батька, аби подолати стрес та сум від втрати близької людини. Дійшло до того, що протягом 10 років поспіль вона могла випивати по дві пляшки горілки на день.

Однак якось вона взяла себе в руки та відмовилася від випивки “назавжди”. Аби зайняти свій вільний час й не зірватися, Ебі почала займатися спортом.

Про свій досвід Ебі згадує із жахом. Вона каже, що якось працювала у барі, й цілодобовий доступ до алкоголю робив свою справу – вона напивалася частіше раніше за своїх клієнтів. Інколи вона напивалася до непритомності.

Каже, що могла випити дві пляшки віскі по 700 мл і дві пляшки пива за один день.

Лише під час епідемії коронавірусу вона повернулася до батьківського будинку, де зайшла у свою дитячу кімнату й зрозуміла, що варто зупинитися.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Для початку вона зібрала увесь алкоголь, що був у будинку, й винесла його на смітник. Й від квітня 2020 року вона не випила й краплі алкоголю.

Ебі запевняє, що після кількох років тверезості їй вдалося отримати стабільну роботу, завести стосунки та облаштувати власний дім.