У військовій частині Одеської області стався конфлікт, після якого закривавленого військового ушпиталили до лікарні.

Про цей випадок повідомив депутат Одеської міської ради Андрій Вагапов. За його словами, це сталося в одній з частин ВМС ЗСУ. Капітан третього рангу побив офіцера начебто за невиконання наказу.

В Одеській області побили офіцера однієї з військових частин. Його з травмами середньої тяжкості доправили до лікарні. Про це в мережі повідомив депутат Одеської міської ради Андрій Вагапов.

Одеський активіст Дем’ян Ганул опублікував фото постраждалого. “Ось і фото офіцера.., на якого нібито скоїв напад капітан третього рангу (майор) ВМС”, – підписав він ці світлини.

Державне бюро розслідувань відреагувало на інцидент, заявивши, що слідчі дії та опитали свідків події. Було допитано й постраждалого військовослужбовця.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

У ДБР кажуть, що це сталося ще 12 серпня. Військовослужбовець потрапив до лікарні із забоями голови.

“Тілесні ушкодження завдав відповідальний по військовій частині. Наразі відкрито кримінальне провадження за фактом перевищення військовою службовою особою влади чи службових повноважень”, – додали у відомстві.