Ексспівробітник СБУ Іван Ступак вважає, що російські окупанти зможуть активно наступати на фронті до кінця березня 2024 року.

Таку думку Ступак висловив у коментарі 24 каналу.

“Моє бачення, що березень – кінець березня – це та точка, до якої вони будуть спроможні тиснути. Після цього ситуація, припускаю, перейде в руки України і буде наша відповідь”, – наголосив експрацівник СБУ.

Він зауважив, що серйозних проблем у росіян із логістикою немає, однак на Херсонщині за останні півтора місяця українські сили систематично знищують вороже забезпечення продуктами, ліками, боєкомплектами. Найбільшої шкоди завдають саме дрони. Тож, на його думку, проблеми з постачанням та постійними втратами сили та техніки не можуть зрештою не дати наслідків.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Ступак припускає, що після президентських виборів Володимир Путін може оголосити мобілізацію, оскільки йому більше не доведеться отримувати додаткову прихильність громадян.

“Найімовірніше, росіяни оголосять мобілізацію у квітні. Ми не знаємо, чи вона буде часткова, чи повна. Від моменту оголошення мобілізації до відправки підготовленого військового проходить 3 – 4 місяці. Тож якщо у квітні оголосять мобілізацію, то орієнтовно липень – серпень можна побачити їхні війська”, – додав він.