У селі Ходосівка Київської області батьки знайшли через оголошення в Інтернеті літній табір та не побоялися віддати туди дитину. Проте ця поїздка для хлопчика 10 років закінчилася трагічно.

Батьки познайомилися з “вихователем” на вулиці, коли передавали сина Івана. Наступного разу, 3 серпня, хлопчика побачили вже у морзі, розповів очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Тренер привів дітей купатися в озері на території елітного комплексу відпочинку. Він мав наглядати за вісьмома неповнолітніми хлопчиками. Проте під час купання сталася трагедія, а з води вийшло тільки семеро підопічних “вихователя”.

За словами Нєбитова, дітей повели купатися у озеро, глибина якого становила 9 метрів. Водолази, які прибули з правоохоронцями на місце інциденту, знайшли тіло дитини на дні.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

36-річного тренера з футболу затримали за те, що залишив неповнолітніх у небезпеці, внаслідок чого одна дитина – загинула. Його можуть ув’язнити на вісім років.

Своєю чергою літній табір не надав документів, які підтверджуватимуть їхню діяльність. Ця установа порушила правила безпеки, що й призвело до трагічних наслідків.