В Ірпені у навчальному закладі TGI Academy сталася бійка за участі учнів 3-го класу. У результаті один з хлопчиків отримав струс мозку.

Матір постраждалої дитини у соцмережах розповіла, що на шкільному майданчику під час бійки дітей була присутня одна з учительок, однак вона була настільки зайнята переглядом вмісту свого телефону, що навіть не помітила бійки.

Після бійки, коли хлопчику стало зле, ніхто з освітян не викликав йому швидку. Директорка навчального закладу каже, що дитина не постраждала, а просто впала, коли діти бавилися у сніжки.

Валерія Татарчук, матір постраждалого 9-річного хлопчика, каже, що прагне застерегти інших батьків – її дитину били цілих 5 хвилин, поки викладачка була поруч.

Жінка стверджує, що її сина били ногами, товклися на ньому зверху та знову били. Коли вона прийшла за сином до школи, він був заплаканим, а його обличчя розпухло.

Після побиття на наступний день хлопчик жалівся на запаморочення.Коли вона відвела його до лікаря, у нього діагностували струс мозку та поклали лікуватися у стаціонар.

А ще мама постраждалого хлопчика стверджує, що TGI Academy нібито не має ліцензії на свою освітню діяльність.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Засновниця та керівниця закладу Валентина Швед-Гірняк заперечила усі звинувачення. Вона каже, що всі працівники школи відповідальні і якби бійка дійсно була серозною, то на неї належним чином відреагували.

“Оскільки у дитини не було ні видимих травм, та від хлопчика не надходило скарг на погане самопочуття, і він хотів продовжити гру, тому швидку допомогу не викликали”, – сказала вона.

У Національній поліції за фактом побиття дитини відкрите кримінальне провадження. Факт побиття дитини розслідується.