Британська розвідка навала фактор, що сповільнює контрнаступальні дії Сил оборони України.

У звіті Міноборони Великої Британії йдеться, що причиною є підлісок, який утворився на полях у південному регіоні. Тому на таких ділянках важче вести бойові дії, оскільки росіяни так краще маскують свої позиції та створюють серйозні мінні поля на підступах і не тільки.

Крім цього, у зоні бойових дій були залишені орні землі. Через тепле та вологе літо пришвидшується ріст бур’янів та чагарників.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Попри те, що підлісок – це прикриття для маленьких таємних атак піхоти, але просування вперед гальмується як для українців, так і росіян.

Росіяни не плануються віддавати відбиті ЗСУ землі, тому нещодавно на півдні здійснили контратаку проти українських військових для повернення раніше окупованих територій. Сили оборони України змогли відбити наступ ворога, який зазнав численні втрати живої сили та техніки.