У Росії затримали чоловіка, який в Анапі зґвалтував п’ятьох дітей. Серед жертв педофіла – четверо дівчаток, яких росіяни вивезли з території окупованої Донецької області та одна дівчинка з Московської області РФ.

Як повідомляють російські ЗМІ, трагедія відбулася в дитячому таборі “Щасливе дитинство”. Жертвами збоченця стали дівчата віком від 10 до 13 років.

Телеграм-канал Shot пише, що педофіл в Анапі “влаштував рейд кількома дитячими таборами”. Вночі він заходив до кімнат, де спали вихованці табору, зачиняв двері та розбещував дівчаток.
Зазначається, що у злочинах підозрюють 49-річного Геннадія Ізмайлова із Воронезької області. У таборі “Щасливе дитинство” він чіплявся не лише до дівчат, а й до хлопців.

“Одна з жертв педофіла — третьокласниця — прокинулася й побачила чоловіка на своєму ліжку, подумала, що їй сниться кошмарний сон, і знову заснула. Вдруге підскочила, коли педофіл уже почав її чіпати. Дівчинка закричала. Педофіл злякався, що його розкриють, і швидко вийшов із кімнати. Школярка побігла до вожатих, відчинила їх і все розповіла”, – пише Shot.

За даними журналістів, збоченця затримали на території іншого дитячого табору. Його затримали за підозрою у вчиненні сексуального насильства над неповнолітніми.

Російські інтернет-видання пишуть, що злочинець розбестив дівчат, перебуваючи з ними в кімнаті відпочинку. Проти підозрюваного порушена кримінальна справа згідно зі статтями 135 та 132 Кримінального кодексу РФ, які стосуються розпусних дій та насильницьких дій сексуального характеру.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Дітей з таборів, в яких збоченець розбещував неповнолітніх, розвезуть додому.

ЗМІ зазначають, що раніше Ізмайлов вже залучався за проникнення в чужий будинок, розпивання алкоголю та вживання наркотиків.