У ніч проти 1 серпня Москву та Підмосков’я атакували кілька дронів. У Москві безпілотник влучили у вежу “Москва Сіті”, де розташовані офіси федеральних міністерств. Міноборони РФ та російська влада спішно звинуватили в атаках БПЛА Україну.

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк попередив, що на Росію чекає все більше “невстановлених дронів”.

Тим часом у Кремлі заявили, що загроза подальших ударів дронів по Росії зберігається.

Зокрема, речник російського президента Дмитро Пєсков сказав: “Я вам казав, що, звісно, коментувати з експертної точки зору це можуть і мають лише військові. Справді, загроза існує, вона очевидна, і заходи вживаються”.

Журналісти уточнили у Пєскова, чи бачить Кремль подібність між спробами ударів дронами по “Москва-Сіті “та подіями 11 вересня.

“Ні, не бачить”, – відповів прессекретар російського диктатора.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Нагадаємо, зранку 1 серпня Міноборони РФ повідомило, що Україна спробувала атакувати об’єкти в Москві та Підмосков’ї за допомогою БПЛА. Два дрони збили над територією Одінцовського та Наро-Фомінського районів Московської області.

Ще один безпілотник придушили засобами радіоелектронної боротьби, він упав на території Москва-Сіті.