В одній з ветеринарних клінік Києва зафіксували неймовірний рекорд — найбільшого пацюка у світі. Ім’я цього унікального гризуна — Сквиш, і його вага сягає неймовірних 955 грамів, що робить його найважчим у своєму виді.

Про цей випадок повідомив канал “Київ24”.

Пацюк, якого давно уже називають рекордсменом, також славиться своїм величезним зростом – близько 47 см. Сквиша знайшли на вулиці Дмитро та Яна Павленки на вулиці. На той момент, він був маленьким і схожим на звичайну мишку. Але добрий характер та любов до людей допомогли йому стати членом нової родини.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Господарі Сквиша діляться, що їхній улюбленець мав дуже дружнє ставлення до всіх у будинку. Він не гриз дроти, не перекидав вази, але з незрозумілим азартом реагував на комп’ютерну мишку, в якій можливо бачив свого родича. Пацюк завжди просився до господарів, щоб його почухали і подбали про нього.

Варто зазначити, що власник Сквиша, Дмитро, служить у Збройних Силах України, тому дома він буває рідко. Коли він повернувся додому одного разу, йому здавалося, що його улюбленець став ще більшим.