У селі Іванків Київської області загорівся металевий ангар, де займалися вирощуванням грибів. Через пожежу у небі здійнявся чорний та густий дим, який видно за десятки кілометрів.

На місце інциденту прибули підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій Київської області. Рятувальники прокоментували подію сайту ТСН.ua.

По прибуттю на місце рятувальники встановили, що вогнем повністю охоплено приміщення ангара. Там відбувалося промислове вирощування грибів, які потім реалізовували.

За інформацією ДСНС, площа пожежі становила 2100 кв. метрів. На щастя, вогонь оперативно погасили та взяли ситуацію під контроль.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

У місцевих Telegram-каналах показали, як у небо здійнявся густий чорний дим. Його навіть бачили жителі інших населених пунктів.

Нагадаємо, що українські синоптики попереджали про надзвичайну пожежну ситуацію у кількох областях України. Крім цього, в деяких регіонах можливі грози та сильні дощі.