У Києві з’явилося шокуюче відео, як жінка прив’язала шістьох дітей до червоної мотузки. У такому вигляді їх помітили на вулицях столиці.

На відео видно дітей дошкільного віку, які йдуть за “суворою київською бабусею” тротуаром. Вона навіть не озирається, але перед тим, як заходити в арку, щось каже дітям та показує рукою.

Видання ТСН.ua поспілкувалося з дитячим психологом Ларисою Шкловцовою, яка прокоментувала дивну ситуацію. Її збентежило, що між дорослим та дітьми немає емоційного та зорового контакту. Крім цього, тільки один супроводжуючий, який схожий на робота. Його ціль відправити дітей з точки А в точку Б.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Психолог зауважила, що в інших країнах звичайною практикою є те, що діти тримають за мотузку. Проте ситуація на відео викликає занепокоєння, а реакція соцмереж є цілком виправданою.

Шкловцова порадила батька звертати увагу на такі речі та їхнє безпечне переведення з дитсадка на майданчик, чи в інше місце.