Пропонуємо дізнатися більше про рецепт сирних пиріжків, які стануть ідеальним варіантом для швидкого та смачного сніданку чи перекусу. Що особливо приваблює у цьому рецепті — ви не потребуєте дріжджів або довгого часу на підйом тіста. Основу для пиріжків можна приготувати на воді, кефірі чи молоці, а саме запечення пиріжків відбувається на звичайній сковороді.

Інгредієнти для цих пиріжків легко доступні й, мабуть, є на вашій кухні. Вам знадобиться борошно (350 г), кефір (200 мл), сіль (щіпка), сода (½ ч.л.), соняшникова олія (30 мл), яйця варені (3 штуки), сир (60 грамів) та зелена цибуля (пучок).

Спочатку змішайте борошно з сіллю та содою у великій тарі. Потім додайте олію та кефір і замішайте еластичне тісто. Його залишаєте під харчовою плівкою у теплому місці на 20 хвилин.

Поки тісто “відпочиває”, ви готуєте начинку. Ріжете яйця на дрібні кубики, натираєте сир і нарізаєте зелену цибулю. Потім все це змішуєте, додаєте сіль за вашим смаком і добре перемішуєте.

Після цього ділите тісто на дві однакові частини та розкачуєте його у великі тонкі прямокутні пласти. На одному з пластів вирізаєте склянкою кола, куди викладаєте по столовій ложці начинки. Потім накриваєте другим пластом тіста, а пальцями притискаєте краї кожного пиріжка.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Останній крок – обсмаження пиріжків на сковороді з розігрітою олією. Протягом декількох хвилин пиріжки треба обсмажити з обох боків до золотистої скоринки.

Таким чином, ви отримаєте свіжі та апетитні сирні пиріжки, які стануть справжньою насолодою для вас та вашої родини. Ще один плюс цього рецепту — пиріжки зберігатимуть свою свіжість та пишність протягом тривалого часу.