У Рівненській області внаслідок негоди пошкоджено Дубенський замок.

Як повідомила пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій, шквальний вітер частково зірвав дах на середньовічній пам’ятці.

Рятувальники використали спеціальне обладнання, щоб зняти з даху замку аварійні елементи на площі 200 кв. метрів, які пошкодилися через сильний вітер.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

У суботу, 28 жовтня, Україну накрила потужна негода, внаслідок чого майже по всій території країни були повалені дерева, обірвані проводи електропостачання, є жертви серед людей і травмовані громадяни.

Рятувальники десятки разів виїжджали на виклики, щоб прибрати з дороги гілля та цілі дерева. Аварійні бригади комунальників працюють над відновленням електропостачання, яке зникло через сильний вітер. Постраждалих доставляють до лікарень, відомо мінімум про три жертви через падіння на них дерев.