У Німеччині сталося вбивство. Чоловік застрелив 39-річну подругу після сварки. З’ясувалося, що жертвою була українка Юлія Ф., яка з дитиною втекла від війни в Україні та оселилася в місті Гентін (земля Саксонія-Анхальт).

Як повідомляє Bild, постріли сусіди Юлії почули вночі. Вони викликали поліцію. Правоохоронці на місці побачили тіло жінки та чоловіка зі зброєю – вбивцею виявився 50-річний Франц Шютце, уродженець Казахстану. Поліціянти вилучили у нього дробовика та заарештували.

Сусіди жінки розповіли, що Юлія зустрічалася з Шютце. Увечері 23 червня пара з сусідами випивала та спілкувалася. Потім між чоловіками почалася сварка і Юлія вирішила розборонити чоловіків, Франц це не сподобалося і вже вдома вони продовжили з’ясовувати стосунки.

Після арешту чоловік запевняв, що вистрілив випадково. У його крові виявили 1,4 проміле алкоголю.

Франц сказав, що просто показував Юлії свою мисливську зброю. “Потім вона приставила обріз до шиї і сказала: “Натискай на курок”. І раптом пролунав постріл. Випадково”, – пояснив він.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Однак поліціянти не вірять у його версію. Поліціянти, які першими прибули на місце вбивства, розповіли, що Франц був неадекватним, однак розмовляв з ними розбірливо й коли вони приїхали, він сказав їм: “Я стріляв”. А потім чоловік ще й попросив у поліціянтів закурити.

Наразі вбивцю українки заарештовано, його долю визначить суд.