Смачні бананові оладки на кефірі — простий рецепт, із яким впорається навіть новачок. Така страва особливо потішить дітей, хоча дорослі теж від неї не відмовляться.

Щоб приготувати оладки, нам знадобляться: стиглі банани, яйця та борошно. З’єднайте всі інгредієнти та посмажте на сковороді. Оладки виходять ніжні з яскравим та насиченим банановим смаком.

Інгредієнти:

  • борошно – 300 г;
  • кефір – 200 г;
  • банан – 300 г;
  • яйця – 2 шт.;
  • цукор – 1,5 ст. л.;
  • сода – 1 ч. л.;
  • сіль;
  • олія для смаження.

Спосіб приготування:

Соду всипаємо у кефір та перемішуємо.

Банани очищуємо від шкірки і розминаємо виделкою. Додаємо цукор, яйця та сіль. Добре перемішуємо.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Вливаємо кефір із содою, перемішуємо.

Всипаємо просіяне борошно і ретельно все перемішуємо.

Смажимо оладки на розігрітій сковороді, (з невеликою кількістю олії), з двох боків на середньому вогні, до золотистої скоринки.