Українська ведуча та блогерка Леся Нікітюк порадувала фанатів черговою порцією знімків в соцмережах. Цього разу вона фотографувалася біля водоймища, показавши, як проводить час на природі.

Нове фото, яке вона опублікувала, зачарувало її фанатів. Вони залишали під світлиною Лесі теплі коментарі, у яких виказували захоплення її стрункою фігурою та чудовим виглядом.

На цьому знімку Леся Нікітюк позує на тлі заходу сонця. Вона у купальнику обертається від камери до сонця. Підписники прокоментували її світлину: “Неймовірна краса у поєднанні з природою”, “Ой, яка краса”.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Однак фото викликало у шанувальників багато запитань. Деяким здалося, що вона зображена без одягу. “Де купальник, Лесю?”, – запитували вони.

Але насправді Леся була одягнена у купальник, проте через захід сонця її тіла майже не видно, оскільки воно перекрите тінню.