У Британії сім’я американських мільярдерів готова платити 127 227 доларів на рік тому, хто приглядатиме за їхніми вихованцями. Подружжю потрібна няня для собак на повний робочий день.

Подібна вакансія опублікована на сайті LinkedIn. У ній зазначається, що “клієнт шукає виняткову та досвідчену собачу няню, яка б забезпечила найкращий догляд за двома їхніми улюбленими собаками”.

Господарі собак хочуть, аби няня жила в особняку родини в районі Найтсбрідж у Лондоні. Няня має “забезпечувати безпрецедентну турботу” до собак та ставитися до них як до власних дітей.

Це оголошення з моменту публікації (за тиждень) вподобало 400 потенційних кандидатів на посаду няні.

Представник подружжя, що шукає доглядальника за собаками, відмовився назвати прізвище господарів собак та не повідомив, якої саме породи ці пси.

Однак, згідно з повідомленням, кандидат у няні має знати, що треба буде працювати у ненормований робочий день. Робота буде й увечері, у вихідні та святкові дні.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

А ще майбутня няня має знати, що її робота буде засекреченою.

Однак кандидатам обіцяють шість тижнів відпустки на рік.