Одіозний депутат Верховної ради від партії “Слуга народу” Микола Тищенко ніяк не може мобілізуватись, адже за законом не може отримати повістку.

Про це розповіла його дружина бізнесвумен Алла Барановська в інтервʼю блогерці Раміні Есхакзай.

При цьому дружина нардепа підкреслила, що Тищенко регулярно навідує військовослужбовців у гарячих точках на фронті, але має бути на місці для законотворчої діяльності.

За словами Барановської, її чоловік не боїться війни та небезпеки та для нього важливо приїжджати до наших хлопців.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Щодо того, що Миколу Тищенка критикували за те, що на початку війни він був на Заході країни, то дружина нардепа прокоментувала це таким чином: поїхати на Закарпаття його відправив президент, бо ще до початку вторгнення Тищенка призначили головою місцевого партійного осередку.

Варто все ж відзначити, що Тищенко за час війни неодноразово потрапляв у різноманітні скандали: у січні нардеп полетів до Таїланду начебто з робочою поїздкою. Там він проводив час у чотиризірковому готелі. З’ясувалося, що туди його ніхто не відправляв. Цей вчинок вартував Тищенку виключення з фракції “Слуга народу”.