Російські пропагандистські ЗМІ час від часу полюбляють повідомляти про “загибель” керівника Головного управління розвідки Міноборони Кирила Буданова. Зокрема, на початку червня повідомлялося, що він загинув у результаті ракетної атаки.

Росіяни навіть писали, що в Україні вже готують похорон Буданова в Українському домі у столиці. Згодом журналісти з пропагандистських медіа заявили, що Буданов після важкого поранення у комі.

Однак у розвідці неодноразово спростовували ці фейки, навіть сам Буданов днями пожартував, що в Україні, якщо зважати на повідомлення росіян, вже утворено “загін безсмертних командирів”.

20 червня керівника ГУР помітили поруч з українськими та закордонними дипломатами. Фото було опубліковане заступницею голови МЗС України Еміне Джапаровою.

Вона повідомила, що разом з Будановим зустрілися з послом Японії в Україні Мацудою Кунінорі.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Не муляж, усі учасники зустрічі живі та здорові”, – прокоментувала вона знімки.

Тим часом користувачі соцмереж звернули увагу на нову зачіску головного розвідника країни. Тепер він без чубчика, майже повністю лисий.