Науковці провели низку дослідження щодо тривалості життя людей з різними групами крові. Виявилося, що найсильнішою вважається перша група крові.

На порталі medicina.ua проаналізували результати досліджень та заявили, що група крові впливає на стан здоров’я людини. До прикладу, люди з другою групою крові не дуже стійкі до малярії у порівнянні з іншими.

Люди з першої групою крові рідше мають серцево-судинні хвороби, проблеми з пам’яттю та навіть рідше страждають від раку шлунка. Тому саме ці представники живуть довше, вважають вчені.

За словами науковців, перша група має мало молекул, які викликають згортання крові. Тому це дуже позитивно впливає на роботу серця та мозку.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Також дослідники виявили зв’язок серцево-судинних проблем з психічними хворобами.

Зауважимо, шо група крові не змінюється впродовж всього життя та на неї не впливають природні умови. ГК визначаються за кількістю еритроцитних антигенів.