Український артист Андрій Данилко та Інна Білоконь, більш відома за роллю мами Вєрки Сердючки, побилися на камеру в київському метро.

Зірки показали у TikTok жартівливе та кумедне відео, яке зняли на одній зі станцій метрополітену в Києві. Конфлікт, який стався між ними, був несправжнім та знятий по сценарію. Тому фанам хвилюватися не варто.

На відео видно, що Данилко та Білоконь їдуть на ескалаторі догори на станції “Майдан Незалежності”. Жінка поспішала та посунула артиста, якого це розізлило. Оскільки з іншого боку від нього було вільне місце, щоб пройти. Тому у відповідь він штовхнув “маму”.

Білоконь вирішила діяти радикально – зняла рюкзак та зацідила ним по Данилку. Музиканти поцікавились у прихильників, хто ще так робить у метро.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Фанати позитивно відреагували на відео та заявили, що у метро таке ледь не кожного дня відбувається. Тому всі ми в метро трішки Вєрка Сердючка.

@verka.serduchka.official Хто з вас? 🙃😄🚇😘 #verkaserduchka #вєркасердючка #tiktok #обережнодверізачиняються ♬ оригінальний звук – VERKA SERDUCHKA