Чоловік відомо акторки Наталі Портман, танцівник Бенжамен Мільп’є зрадив зірку з екоактивісткою, які тільки 25 років. Побачення у коханців проходило у Франції.

Папараці застукали його з дівчиною, коли вони були на побаченні. В цей час Наталі Портман брала участь у Каннському кінофестивалі. Джерело, яке близьке до Мільп’є, розповіло DailyMail, що чоловік сильно шкодує через цей роман, який нібито вже закінчено. Бенжамен назвав його “великою помилкою”.

На фото нижче журналісти показали щасливе подружжя, а праворуч коханку Бенжамена.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

За інформацією ЗМІ, про те, що чоловік зраджує, Наталі Портман стало відомо у травні. Тоді Мільп’є вимолював прощення за свої походеньки. Але на побаченні з екоактивісткою його помітили 24 травня, а через два дні подружжя з’явилося на концерті Бейонсе в Парижі.

У 2022 році подружжя розходилося через кризу у стосунках. Проте вони подолали всі проблеми та залишилися разом. Пара одружена від літа 2012 року та має двох дітей (сину 11 років, а доньці – 6 років).