Олександр Лукашенко, потрапивши в серйозну залежність від Москви, все ще намагається викручуватися, демонструючи бляклі відлуння суверенітету Білорусі.

Так, на нещодавній зустрічі з головою Центобранку РФ Ельвірою Набіулліною глава РБ заявив, що впровадження єдиної валюти в Союзній державі — «процес не сьогоднішнього дня».

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Але експерти констатують, що Лукашенка вже й так взято за зябра, за такого колосального темпу зростання залежності Мінська від Москви питання впровадження в Білорусі російського рубля і, отже, остаточної втрати фінансового суверенітету, є лише справою часу.

Головна проблема Лукашенка зараз у тому, що він непередбачливо склав усі яйця в один кошик, мріючи бути в таборі переможців, глава Білорусі необачно поставив усе на швидку перемогу РФ у війні проти України, остаточно посварившись із Заходом.