Українська співачка Аліна Гросу офіційно підтвердила, що вдруге вийшла заміж, а також вперше розповіла, як зустрічалася з відомим актором, який її зраджував.

У своєму Instagram артистка зізналась, що раніше публічно жодного разу не розповідала про стосунки з цим популярним артистом. Утім, такий досвід в її житті був, і це сталося між першим та другим шлюбом. Виконавиця не стала називати ім’я відомого актора, але натякнула, що це не Роман Полянський.

“Так сталося, що моя історія почалася між моїм першим і другим шлюбом. Ви ніколи не чули, що я була в стосунках із цією людиною, Інтернет про це не знає. Але це також дуже публічна людина і це актор. Це не те, про що ви подумали! Стосунки тривали близько року”, — поділилася артистка.

Стосунки Аліни Гросу з цим актором, якого вона назвала “Андрієм”, почалися одразу ж після її розриву з першим чоловіком. Артист дізнався, що у шлюбі виконавиці негаразди, та почав наполегливо залицятися до неї. Спочатку Гросу не хотіла мати жодних стосунків, але врешті не змогла встояти.

“Коли мені мій перший чоловік запропонував пожити окремо, я переїхала. Я почала зніматися в одній картині, де також знімалася ще одна людина, будемо його називати “Андрій”. Він одразу ж багато уваги мені приділяв. Він чув історію, що ми з чоловіком живемо окремо, і почав робити великі кроки для того, щоб у нас були стосунки. В якийсь момент я зламалася, у нас почалися стосунки”, — пригадала артистка.

Стосунки пари почали стрімко розвиватися, вони оселилися разом в одній квартирі. Утім, в актора були різні відрядження. Інтуїція підказувала Аліні, що щось відбувається не так. Артистці здавалося, що в її коханого надто близькі стосунки з колегами за сценою. Врешті, інтуїція зірку не підвела. Чоловік таки дійсно почав її зраджувати.

“Це якийсь час розвивалося, ми почали жити разом. Він поїхав у відрядження. Я побачила, що в цьому відрядженні в нього якесь дуже близьке спілкування з дівчатами, ну тобто там фотографії не “взасос”, але дуже близькі, щось мені це не дуже подобалося. Мені було соромно йому казати, бо я ж не така крейзі, щоби бачити зраду у всьому, тим більше, хороші стосунки, людина дійсно віддає мені весь свій вільний час”, — зізналась артистка.

Вдруге Гросу запідозрила коханого у зраді, коли приїхала до нього на роботу. Одна відома акторка просто на її очах фліртувала з ним, а чоловік не квапився відмовляти їй. Врешті, Аліна дізналася, що між її коханим та акторкою були не лише робочі стосунки, але й романтичні.

“Я разом з ним їздила до нього на знімання. Там ми перебували з дуже популярною акторкою. Вона маленького зросту, с*ка рідкісна. Під час зміни ця жіночка підходить до нього і каже: “Застібни мені сукню”. Я скандал не піднімала”, — розповіла знаменитість.

Знову чоловік зрадив Аліну Гросу, коли був у відрядженні. Він відвідав караоке-бар свого друга. Співачка натрапила на фото з того вечора, де її бойфренд позував з трьома жінками, з однією з яких він її зраджував.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“У нього в друга відкрилося якесь караоке. Я полізла і подивилася, що ж то за клуб такий: чи був він там, чи ні. Я на сайті того караоке побачила, що він дійсно там був”, — пригадала знаменитість.

Згодом чоловік наполіг на знайомстві з батьками виконавиці, а потім освідчився артистці. Однак попри це все він знову зрадив Гросу.

“Він дуже хотів познайомитися з моїми батьками. Він знайомиться. Далі він мені освідчується, дуже гарно, римовано…”, —  поділилася артистка.

Врешті, Аліна Гросу поки не розповіла, чим закінчилася історія їхнього кохання та як вона дізналася про зраду. Однак артистка пообіцяла, що незабаром розкриє всі деталі.