У січні 2023 відомий композитор та співак Валерій Меладзе став учасником гучного скандалу на Росії. Його вчинкові не раділи навіть його московські зіркові друзі.

Під час виступу у Дубаї на викрик з залу “Слава Україні!”, він відповів “Героям слава!”. Це розлютило росіян не на жарт. Вони навіть пропонували заборонити усі його виступи й взагалі вислати його з країни.

Після цього випадку Меладзе пояснив фанатам: “Ось уже 10 місяців я, як і багато інших людей, живу з відчуттям тяжкості та горя. Так сталося, що гаряче улюблені мною народи перебувають у конфлікті, у якому гинуть люди”.

Він додав, що не може й не хоче когось ненавидіти та мріє “лише про те, щоб антагонізм припинився, і між близькими народами встановилася згода”.

“І задля цього я ладен віддати всі сили”, – додав Меладзе.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Тим часом російський співак Олег Газманов, який відкрито підтримує війну в Україні та прославляє Путіна, заявив, що Валерій Меладзе після скандалу переїхав до Києва, де вже протягом кількох років мешкає його рідний брат Констянтин Меладзе, який одружений з українською співачкою Вірою Брєжнєвою.

Сама Віра до повномасштабного вторгнення проживала на Росії й активно там виступала. Однак вона засудила російську війну й залишила межі Росії.