Прибирання будинку є не тільки способом очистити житло від бруду, але й методом духовного оновлення цього місця. Езотерики вважають, що така робота змінює енергетику, тому здійснювати її можна не завжди.

Так, не можна прибирати, коли з дому пішов хтось із членів сім’ї, вирушивши у далеку дорогу. Фахівці вважають, що таким чином можна стерти енергетичний зв’язок людини з його місцем проживання, що може спричинити лихо.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Крім того, езотерики рекомендують не проводити збирання перед подорожжю. Принцип у цьому випадку такий самий — не можна порушувати енергетичний зв’язок людини з будинком.

І, насамкінець, експерти радять не починати прибирання у темний час доби. Вважається, що ввечері та вночі полярність енергії змінюється, тому прибирання не наповнить будинок позитивними вібраціями, а, навпаки, сприятиме масштабуванню негативної енергії.