30 травня російську столицю та Підмосков’я “атакували” безпілотники. У мережі жартують, що бомбила співачка-зрадниця Ані Лорак.

У соцмережах з’явилися меми після того, як на одному з безпілотників помітили наліпку “Фонд помсти Ані Лорак”. Тому тепер росіяни мають ще одного страшного ворога – переможницю телевізійного конкурсу “Утренняя звезда”.

Також українці запропонували “фонду помсти Ані Лорак” збирати на інші корисні речі. Вони показали кумедне фото з літаком, який несе кіборга зі зброєю.

У мережі навіть пожартували, що в “атаки” дронів на Москву багато батьків, а тільки одна мати – Ані Лорак, яка буде підривати будинки росіян.

Українці навіть “виписали” подяку Кароліні Куєк за такий “відчайдушний крок” та плідну співпрацю з Головним управлінням розвідки Міноборони України. Звісно, документ фейковий та жартівливий.

Дехто навіть вважає Ані Лорак “засланим козачком”, а ГУР її спеціально готували до завдання та відправили в росію. При цьому показали її старе фото біля літака.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Відомий шеф-кухар Євген Клопотенко подякував Лорак за “біологічну зброю”, показавши салат з пліснявою.

Також українці згадали про ще одну співачку Світлану Лободу, яка довгий час не могла обрати сторону.