Російський позиціонер Ілля Пономарьов розповів, що в містах країни-окупантки спостерігається серйозна паніка.

В етері каналу “Еспресо” він сказав, що разом з цивільними з Бєлгорода і вирішила втекти “тероборона” після того, як легіон “Свобода Росії” та “Російський добровольчий корпус” почали спеціальну операцію зі “звільнення” прикордонних з Україною територій росії.

Попри те, що бєлгородська ТрО мала охороняти місто, але вона виїхала з міста одразу після загострення ситуації в регіоні. На виїзд з Бєлгорода стояли довгі автомобільні черги.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

За словами Пономарьова, кремлівська влада не розуміє, якою має бути реакція на ситуацію на Бєлгородщині. Адже адміністрація регіону панікує та дуже нервується.

Нагадаємо, що певні бойові дії на території РФ проводять тільки російські громадяни, які не погоджують з кремлівським режимом. Вони попереджають, що цивільним нічого не загрожує, та продовжують “звільняти” регіон.