Борщ в Україні – страва культова. І готувати його кожна господиня надає перевагу по-своєму. При цьому в правилах приготування даного різновиду супу є деякі основи, яких все ж таки слід дотримуватися.

До них відносяться, наприклад, черговість закладання овочів.

Так, не всі знають, що першим овочом, який слід відправити на вогонь при варінні борщу, є картопля.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Наступним за списком може йти або капуста, або засмажка, але цей етап є принципово важливим.

За всіма правилами наступної в каструлю має бути відправлена саме капуста.