Російські представники в ООН поскаржилися на заяву очільника Головного управління розвідки Міноборони України Кирила Буданова.

Раніше головний розвідник заявив, що українці вбиватимуть росіян по всьому світу. Тепер окупанти, попри щоденні вбивства громадян України, скиглять, що це дуже яскравий та обурливий приклад русофобії та риторика ненависті.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

В Офісі президента підтвердила, що дійсно Україна ненавидить росіян, буде завжди та скрізь їх переслідувати. При цьому росія не знає жодних сучасних мов, тому з ними не потрібно ввести жодні діалоги та перемовини. Також країна-окупантка вже має значно менший вплив на глобальну політичну ситуацію.

Крім цього, росію назвали країною серійних вбивць та гвалтівників, яка зобов’язана виплатити всі борги. Україна ж фізично та юридично дістане кожного, хто причетний до вбивства українців.