Мікрохвильова піч – найкращий помічник на кухні. Це пристосування заощаджує багато часу і надає своїм власникам велику кількість різних кулінарних можливостей.

При цьому гріти у НВЧ-печі, виявляється, можна далеко не всі.

Наприклад, заборонено в мікрохвильових печах нагрівати яйця в шкаралупі — при підвищенні температури вони просто вибухають.

Також не можна в печі гріти великі шматки м’яса. Причина та сама — великий ризик розриву продукту при нагріванні.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Не радять фахівці піддавати високим температурам буряк, селера та шпинат. Вся справа в тому, що в цих продуктах є компоненти, які під впливом температури перетворюються на канцерогени.

Не варто гріти в мікрохвильовій печі та гострий перець. Пекуча речовина з його складу почне випаровуватися і може спричинити опік під час відкриття дверцят.