Український “залізний” генерал Валерій Залужний згадав про одного поважного російського воєначальника, думки якого треба дослухатися. Він хитрий, сильний, непередбачуваний, підступний та злий.

За словами Головнокомандувача ЗСУ, йдеться про очільника Генерального штабу ЗС РФ Валерія Герасимова. Саме його думка цікава Залужному, він його поважає, але цікавиться тільки його військовими думками як генерала.

В інтерв’ю Дмитру Комарову він зауважив, що нині Герасимов свіжого та актуального нічого не публікує. Проте думки інших військових та експертів з країни-окупантки йому нецікаві.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Залужний наголосив, що Герасимов є дуже сильним ворогом, якого військовослужбовцям треба поважати заради нашої перемоги.

Також Залужний переконаний, що шлях до перемоги буде важким та складним для українців, але іншого виходу в нас немає. Росія має на меті знищити українську державність і не відступить від цієї мети.