Сьогодні мало хто може дозволити собі харчуватися виключно «домашнім» м’ясом і всі ми, рано чи пізно, змушені купувати такі продукти в магазині.

Сподіватися на репутацію виробника зараз не варто, адже під відомі бренди недобросовісні продавці можуть маскувати продукцію сумнівної якості.

Добре, що існує дуже легкий спосіб перевірки м’яса, скористатися яким можна за лічені секунди.

Все що для цього потрібно – це шматок фольги та зубочистка.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» и «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Попросивши продавця відрізати шматочок м’яса, слід нанизати його на зубочистку та підпалити, підставивши знизу фольгу.

Якщо м’ясо натуральне, воно підгорятиме з країв приблизно секунд через 15, з’явиться легкий димок і характерний запах шашлику. Неякісний продукт пахне ліками.