При всьому розвитку медицини рак у наші дні є одним із найнебезпечніших захворювань, лікування якого безпосередньо пов’язане з періодом його діагностування.

Але ще краще виключити всі потенційні ризики, які можуть призвести до розвитку цієї хвороби, у тому числі, прибрати з раціону продукти, що призводять до цієї недуги.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Якщо говорити про їжу, яку ми вживаємо найчастіше, то найнебезпечнішою в цій категорії є рафінована олія.

Онкологи попереджають, що у цьому продукті багато трансжирів. Вони накопичуються в організмі та згодом можуть спровокувати появу онкології. Також соняшникова олія під впливом високих температур призводить до утворення канцерогенів.