Вночі 3 травня у москві стався вибуховий інцидент просто біля стін Кремля. Там сталися два потужних вибухи, а після зникла підсвітка на стіні будівлі, яку ретельно охороняють.

Представники президента рф владіміра путіна заявили про атаку невідомими дронами, які цього разу підібралися дуже близько. У мережі показали фото- та відеопідтвердження.

За даними ЗМІ, два безпілотники здійснили намагання атакувати резиденцію путіна в москві. Звісно, у Кремлі “відбили атаку”, але відео свідчать про інше. Адже вибухи були схожими на грім, а після помітили густий дим в небі та іскри. Туди побігли охоронці, які мали при собі ліхтарики.

Силовики рф заявили про те, що дії з ліквідації дронів були “своєчасними”. Все тому, що нібито безпілотники вивели з ладу за допомогою систем радіолокаційної боротьби. Після знищення уламки апаратів розлетілися, а потерпілих та руйнувань немає.

РосЗМІ стверджують, що з путіним все добре і він працює в звичайному режимі. Проте після такого “успіху” росіяни бояться ще більше дронів та навіть закрили небо над столицею для них. Коли скасують заборону на запуск безпілотників, поки невідомо.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Проте атака спричинила пожежу на даху однієї з будівель Кремля.

Згодом у кремлі знайшли причину польоту БПЛА та назвали це спробою вбити путіна, але парад на 9 травня в рф скасовувати не будуть.