На картинці відомо художника Фердинанда Георга Вальдмюллера помітили дещо цікаве. Адже вона була написана ще у 1860 році, а там розпізнали жінку з популярним сучасним гаджетом.

На картині “Очікувана” в центрі постала дівчина, яка ніби в руках має iPhone. На це увагу звернули ще кілька років тому, повідомляє Daily Star. Вперше заговорили про це в 2017 році, зокрема в музеї Neue Pinakothek у Мюнхені.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Відвідувачі музею жартували, що на полотні дівчина ігнорує хлопця, який прийшов до неї з квітами, оскільки “сидить” в додатку для знайомств Tinder. Вона має досить відірваний від світу вигляд та думає щось про своє. Залицяльника показано на передньому плані. Він в неї закоханий, а “любителька соцмереж” ніби не помічає цього.

На думку знавців живопису, дівчина читає молитовник. Тому її любов до Бога, відданість до Всевишнього значно сильніша, ніж в інших людей.