Британка Саманта в 2018 році скоїла жахливий злочин – вбивство власних 23-місячних дітей-близнюків Джейка і Хлої. Проте жінка не провела жодного дня в тюрмі та навіть була відпущена на 5-ту річницю смерті немовлят.

Батько діток Стівен Форд розкритикував рішення про звільнення жінки 26 грудня 2023 року, з якою той не може досі розірвати шлюб.

Нагадаємо, що жінка втопила дітей у своєму будинку в графстві Кент на День подарунків. Вони своїми руками занурила під воду та не відпускала, поки вони не захлинулися. Після того, як діти померли, Саманта одягнула діток та поклала на ліжко.

Далі жінка написала передсмертну записку, у які просила пробачення за свій божевільний розум, та намагалася накласти на себе руки, врізавшись авто в іншу вантажівку. Ця спроба була невдалою.

Коли розпочався суд над жінкою, то вона не підтвердила свої дії. Проте це описали, як “викривлений акт помсти” чоловіку, який вже тоді хотів піти від неї.

ЗСУ запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

Слідчі з’ясували, що у Google-запитах Саманта Форд шукала, як втопити когось. Утім, вона не отримала відповідного покарання, а її дії класифікували як ненавмисне вбивство. Її засудили на 10 років, з них вона 5 провела у психіатричній лікарні.

Її чоловік не визнав це, оскільки вважає, що Саманта все спланувала.