Запорізькі міграційні поліціянти екстрадували з однієї з європейських країн 53-річну жінку, яка у 2020 році продала свою 12-річну дитину незнайомцю за 600 гривень.

Злочинну діяльність жінки правоохоронці задокументували у грудні 2020 року. Зловмисниця віддала сина незнайомцю для жебракування. Її затримали на “гарячому” працівники міграційної поліції.

“Завершивши досудове розслідування у квітні 2021 року, слідчі скерували обвинувальний акт відносно фігурантки до суду. На обвинувачену очікувало покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років з конфіскацією майна”, – йдеться у повідомленні поліції.

Щоб уникнути відповідальності, жінка не з’являлась на судові засідання, а потім втекла за кордон. Влітку 2022 року її оголосили у міжнародний розшук.

Збройні Сили України запекло нищать російських окупантів: щоб підтримати їх можна перерахувати пожертви у фонди «Повернись живим» та «Сталеві крила». Стань частиною історії та захисти Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦

“Майже два роки зловмисниці вдавалося переховуватись від правосуддя, але завдяки злагодженим діям оперативників міграційної поліції Запоріжжя та їхніх іноземних колег її затримали”, – зазначили у поліції.

Наразі жінці буде обрано запобіжний захід, а суд винесе остаточний вердикт у цій справі.